Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Maso dvou vůní a chutí

0.0
Maso dvou vůní a chutí

Potřebné ingredience

Pro čtyři osoby
400g kuřecích prsíček
1 vejce
sůl, trochu glutasolu
směs kari koření
červenou papriku
lžíci bramborového škrobu
400g vepřové kýty na řízky
1 vejce
sůl, sladkou papriku
stroužek česneku
žlutou papriku
lžíci bramborového škrobu
olej na opékání masa
400g rýžových nudlí
kousek pórku

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájejte na stejnoměrné kousky, osolte, okořeňte směsí kari koření a promíchejte spolu s vejcem a bramborovým škrobem. Stejně tak naložte i vepřové maso jen s jiným kořením, tedy s trochou papriky, prolisovaným česnekem, případně i špetkou čili. Naložené maso pak nechte v chladu nejméně hodinu uležet. Maso pak odděleně zprudka opékejte na rozpáleném oleji. Těsně před koncem úpravy přidejte patřičnou papriku nakrájenou na malé kostičky či nudličky.
Nakonec maso zalijte trochou vody, kterou jste vypláchli misky od naloženého masa. Během chvilky vše zhoustne a pokrm je hotový. Rýžové nudle namočte v teplé vodě aby změkly a pak je osolené uvařte. Hotové sceďte, doplňte krátce osmahlým pórkem a podávejte

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie